Καλωσορίσατε στο ιστορικό Semiramis City Hotel

Με θέα στη θάλασσα από σχεδόν όλα τα φωτεινά δωμάτια & τις σουίτες του, το εμβληματικό αυτό οικογενειακό ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής με τα πόδια από την Μεσαιωνική Πόλη, το κέντρο της Νέας Πόλης και την Ακρόπολη της Ρόδου.

Απολαύστε μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής στο κέντρο της πόλης της Ρόδου

Προνομιακά τοποθετημένο στην καρδιά της πόλης της Ρόδου, ακριβώς δίπλα σε όλα τα παγκοσμίου φήμης αξιοθέατα (Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, Ακρόπολη) και σε απόσταση μόλις 70μ. από την οργανωμένη παραλία Ακτή Κανάρη, το Semiramis City Hotel αποτελεί την επιτομή της προσιτής πολυτέλειας.

H πλειοψηφία των κομψά διακοσμημένων δωμάτιων και σουιτών του (20-45 τ.μ.) διαθέτουν ανεμπόδιστη θεά στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, δικαιώνοντας πλήρως το όνομά του που σημαίνει «δώρο της θάλασσας» (στα σουμεριακά). Επιπλέον το Semiramis City Hotel φημίζεται για το αυτόνομο υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο του περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα χώρων ευέλικτης διαρρύθμισης που είναι ιδανικοί για την εξυπηρέτηση meetings, συνεδρίων ή κοινωνικών εκδηλώσεων για μέχρι και 150 άτομα.

Χτισμένο το 1971 στο χώρο του πατρικού των ιδιοκτητών, που υπήρξε έδρα των αρχικατασκόπων των συμμαχικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, υπήρξε από τα πρώτα ξενοδοχεία της πόλης της Ρόδου και παραμένει, ως σήμερα, ιδιαίτερα αγαπητό στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του νησιού των Ιπποτών.

Το 12μηνης λειτουργίας Semiramis City Hotel, με την τρίτη γενιά της οικογένειας των ιδιοκτητών να ασχολείται ενεργά με την περαιτέρω εξέλιξη του, διακρίνεται για τη ξεχωριστή σχολή φιλοξενίας που έχει δημιουργήσει. Θεμέλιος λίθος της αποτελεί η φιλική ατμόσφαιρα που εκπέμπει αβίαστα, οι ποιοτικές προτάσεις φαγητού (με πιάτα με ελληνικό και πολυεθνικό χαρακτήρα) και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Ένα τρίπτυχο που έχει ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι σε αυτό να επιστρέφουν σταθερά επί δεκαετίες, έχοντας βρει εδώ εκείνο το «σπίτι μακριά από το σπίτι» που κάθε ταξιδιώτης -συνειδητά ή υποσυνείδητα- αναζητά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ