Η δέσμευση μας σεχτικά με τον COVID-19
Επισκεφθείτε την ειδική σελίδα COVID-19 για τις πρόσφατες ενημερώσεις.

Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο Σεμίραμις βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Ρόδου. Στα δυτικά παράλια της πόλης μεταξύ 70 μέτρων από τη θάλασσα, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα κεντρικά μαγαζιά, καζίνο, μουσεία και ιστορικά αξιοθέατα.

Αεροδρόμιο – 13 χλμ. – 20-25 λεπτά

Λιμάνι – 1.5 χλμ. – 10 λεπτά

Παλιά πόλη – 0.5 χλμ.– 5 λεπτά

Ιωάννη Μεταξά 18, Ρόδος. Ταχυδρομικός κώδικας 85131

Αξιοθέατα της Ρόδου

ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ

Μία επίσκεψη στην παλιά πόλη θα σας μαγέψει, μεταφέροντας σας στα Μεσαιωνικά χρόνια. Ένας περίπατος στα μικρά πέτρινα στενά θα σας οδηγήσει σε παλιά κατοικημένα σπίτια και στο εντυπωσιακό παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου των ιπποτών.
Στο δρόμο της Σωκράτους μπορείτε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τα ανοιχτά εστιατόρια και καφέ. Μην ξεχάσετε να αγοράσετε στους αγαπημένους σας αναμνηστικά σουβενίρ από τα παραδοσιακά μαγαζιά!

ΜΑΝΔΡΑΚΙ ΛΙΜΑΝΙ

Στο Μανδράκι της Ρόδου μπορείτε να ανακαλύψετε τη νέα πόλη. Η μοναδική αρχιτεκτονική των κτιρίων και το διάσημο σημείο που βρισκόταν ο Κολοσσός, ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, θα σας εκπλήξουν σίγουρα!

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

Η Ακρόπολη της Ρόδου σας μεταφέρει στην αρχαία Ελλάδα. Το αρχαίο στάδιο και ο ναός του Απόλλωνα αξίζει να τον επισκεφτείτε αν είστε λάτρεις της ιστορίας και της ελληνικής μυθολογίας!

ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, ο μαρμάρινος Μωσαϊκός, η εντυπωσιακή αυλή και η γραφική παραλία με τα κρυσταλλικά καθαρά νερά ,θα σας πείσει σίγουρα να επισκεφτείτε τις πηγές Καλλιθέας.

ΛΙΝΔΟΣ

Η επίσκεψη σας στη Λίνδο θα σας μεταφέρει στον 16ο,17ο, και 18ο αιώνα. Η Λίνδος βρίσκεται στην ανατολική ακτή, περίπου 47 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του νησιού.
Η αυθεντική ελληνική αρχιτεκτονική των σπιτιών εξασφαλίζει τον παραδοσιακό χαρακτήρα της πόλης. Από το υψηλότερο σημείο της Ακρόπολης η θέα από το γραφικό χωριό, οι μαγευτικές παραλίες και ο αρχαίος ψηλός στύλος της Λινδιακής Αθηνάς παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό τοπίο.

ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ

Το Πρασονήσι αναφερόμενο και ως το πράσινο νησί βρίσκεται στη νότια ακτή της Ρόδου. Είναι ιδανικό για δραστήριους ανθρώπους που λατρεύουν το σέρφινγκ.

Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ

Αξίζει να επισκεφτείτε την κοιλάδα των πεταλούδων αν είστε λάτρεις της φύσης. Είναι το σπίτι εκατομμύριων πεταλούδων.

ΕΦΤΑ ΠΗΓΕΣ

Οι εφτά πηγές είναι ένα μαγικό τοπίο, μία αληθινή όαση που αξίζει να επισκεφτείτε!