Η δέσμευση μας σεχτικά με τον COVID-19
Επισκεφθείτε την ειδική σελίδα COVID-19 για τις πρόσφατες ενημερώσεις.

Συνεδριάσεις & Meetings

Η πόλη της Ρόδου είναι ένα πολυσύχναστο μέρος με διοργανώσεις συνεδριάσεων και meetings. Το Business center μας ειδικεύεται στην οργάνωση ενός εξοπλισμένου event με τον σωστό φωτισμό, τεχνικό ήχο, και τη δημιουργία μίας ιδανικής και άνετης κάτοψης του χώρου. Είτε διοργανώνετε ένα μικρό meeting με 10 άτομα ή μία συνεδρίαση με πάνω από 80 άτομα, οι αίθουσες μας Αλεξάνδρια, Βαβυλώνια και Φαίδρα είναι οι κατάλληλοι χώροι για εσάς.

Εγκαταστάσεις χώρου αναμονής και ρεσεψιόν παρέχονται στην είσοδο του συνεδριακού κέντρου για την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Προτάσεις για διαλείμματα με καφέ και γεύματα περιλαμβάνονται και στήνονται στο χώρο καφετέριας, στη βεράντα ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος επιθυμείτε.

*Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ στείλτε μας email στο gr@semiramis.gr ή συμπληρώστε τo αίτημα σας στην online πλατφόρμα μας.

Συνδυάστε τα επαγγελματικά σας ταξίδια με διακοπές ακόμα και τον χειμώνα!

Στην πόλη της Ρόδου θα βρείτε όλα τα μαγαζιά, μουσεία, αξιοθέατα και ιστορικά σημεία. Τι καλύτερο σημείο για να συνδυάσετε τις διακοπές με τη δουλειά σας! Το ξενοδοχείο και το συνεδριακό του κέντρο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο έτσι ώστε να ευχαριστήσει και να καλύψει τις ανάγκες των πελατών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ στείλτε μας email στο gr@semiramis.gr ή καλέστε μας στο +3022410-20741.
ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
Πληροφορίες Κράτησης
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση της εκδήλωσης σας, παρακαλώ επικοινωνήστε στο gr@semiramis.gr ή καλέστε μας στο +3022410-20741