Η δέσμευση μας σεχτικά με τον COVID-19
Επισκεφθείτε την ειδική σελίδα COVID-19 για τις πρόσφατες ενημερώσεις.

Δεξιώσεις Γάμων

Το ξενοδοχείο Σεμίραμις διοργανώνει δεξιώσεις γάμων μέχρι 150 προσκεκλημένους. Βρίσκεστε στην πόλη της Ρόδου και επιθυμείτε έναν απλό και μοντέρνο γάμο με συγγενείς και φίλους; Είμαστε εδώ όλο το χρόνο για να κάνουμε αυτή τη μοναδική μέρα για εσάς αξέχαστη!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διασκέδαση, διακόσμηση και κέτερινγκ, παρακαλώ στείλτε μας ένα email στο gr@semiramis.gr.

Διαμονή

Είμαστε εδώ για να σας κάνουμε χαρούμενους και λιγότερο αγχωμένους την ημέρα του γάμου σας. Ειδικά πακέτα έχουν δημιουργηθεί τα οποία εξασφαλίζουν και τη διαμονή των καλεσμένων σας.

• Μία σουίτα για να ετοιμαστείτε μαζί με τους φίλους σας και να βγάλετε φωτογραφίες του γάμου.
• Καναπεδάκια και ποτά καλωσορίσματος
• Πλούσιο πρωινό τη πρώτη μέρα γάμου
• Γαμήλιο Βραδινό γεύμα

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες για να κάνουν τους καλεσμένους σας να νιώσουν σαν το σπίτι τους! Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email στο gr@semiramis.gr.

Ταξίδι του μέλιτος

Το ξενοδοχείο Σεμίραμις εύχεται στα νιόπαντρα ζευγάρια μια ευχάριστη καινούρια κοινή πορεία! Οι υπηρεσίες και το ευχάριστο προσωπικό μας είναι εδώ για να συμβάλλουν σε ένα αξέχαστο και ξεκούραστο ταξίδι μέλιτος. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας απολαμβάνοντας το βραδινό σας στη deluxe σουίτα μας με θέα τη μεσογειακή θάλασσα. Απολαύστε τις υπηρεσίες τεχνολογίας και τη μοντέρνα διακόσμηση στα δωμάτια μας! Πακέτα σπα είναι διαθέσιμα για να χαλαρώσετε στο δωμάτιο σας με διάφορα είδη μασάζ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο gr@semiramis.gr ή καλέστε μας στο +3022410-20741.
ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
Πληροφορίες Κράτησης
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση της εκδήλωσης σας, παρακαλώ επικοινωνήστε στο gr@semiramis.gr ή καλέστε μας στο +3022410-20741